Τα γραφεία του Φορέα Κηφισού

Επειδή έγινε δημόσιος λόγος για τα γραφεία του Φορέα Κηφισού στη λεωφόρο Κηφισίας 125, στους Αμπελοκήπους, δημοσιεύουμε φωτογραφίες των γραφείων αυτών που ενοικιάστηκαν από τον ΦΔΑΚ προς 15 ευρώ ανά Μ2.

Αίθουσα συνεδριάσεων του ΦΔΑΚ

Γραφείο Προέδρου ΦΔΑΚ

Γραφεία Γραμματείας ΦΔΑΚ

Γραφείο προσωπικού ΦΔΑΚ (12 θέσεις εργασίας)

Τα έπιπλα που προμηθεύτηκε ο ΦΔΑΚ (12 θέσεις εργασίας, αίθουσα συνεδριάσεων, αντίστοιχα καθίσματα, βιβλιοθήκες, φοριαμοί ) κόστισαν συνολικά 14.000 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα του Φορέα είναι δύο τετρακίνητα οχήματα κατάλληλα για κίνηση σε ανώμαλα εδάφη τύπου SUZUKI Vitara 1600 κ. εκ. και 2000 κ. εκ. τα οποία κόστισαν συνολικά 45.000 ευρώ

Οι προμήθειες έγιναν από τη χρηματοδότηση που έλαβε ο ΦΔΑΚ για το έτος 2009 τελικού συνολικού ποσού 780.000 ευρώ .  Το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π.ΠΕΡ.  (συγχρηματοδότηση έως 80% από Ε.Ε.) ονομάζεται «Έναρξη λειτουργίας του ΦΔΑΚ».  Περιλαμβάνει  έργα ανάπτυξης της λειτουργίας του ΦΔΑΚ και μελέτες που αφορούν τον Κηφισό. Δεν περιλαμβάνει έργα καθαρισμού ή ανάπλασης.
Δείτε περισσότερα στο site του ΦΔΑΚ (www.fdak.gr).
Δείτε προκηρύξεις και όρους διαγωνισμών στο ιστολόγιο http://foreaskifisouanakoinoseis.wordpress.com

Advertisements

Posted on Ιουνίου 12, 2010, in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα γραφεία του Φορέα Κηφισού.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: