Συνέντευξη Υπουργού Περιβάλλοντος στον ΣΚΑΪ χωρίς δύσκολες ερωτήσεις

Προβολή του προγράμματος «Αθήνα – Αττική 2014» έγινε ουσιαστικά από τον ΣΚΑΙ μέσα από την εκπομπή «Στιγμιότυπα» του Βασίλη Κουφόπουλου στις 23/6/2010 το απόγευμα στην οποία ήταν καλεσμένη η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τ. Μπιρμπίλη.

Στο ρόλο του δημοσιογραφικού εταίρου ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε που έκανε προσεκτικές ερωτήσεις  και έδειξε μεγάλη κατανόηση στα λεγόμενα της Υπουργού καλύπτοντας ουσιαστικά τον Βασίλη Κουφόπουλο που προσπάθησε να κάνει κάποιες πιο δύσκολες ερωτήσεις.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ με την Υπουργό Τ. Μπιρμπίλη σε ζωντανή εκπομπή από την ταβέρνα Κληματαριά στην Πλατεία Θεάτρου

Η Υπουργός προώθησε επί 40 λεπτά τις απόψεις της για το πρόγραμμα «Αθήνα – Αττική 2014» και πέρασε ένα καλό απόγευμα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ παρ’ όλο που οι τοποθετήσεις της περιείχαν αοριστίες και άφηναν ερωτηματικά.

Καμιά ερώτηση δεν έγινε στην Υπουργό γιατί δεν συμπεριέλαβε τον Κηφισό ή κάποια άλλα ρέματα της Αττικής στο μεγάλο αυτό πρόγραμμα αναπλάσεων, από τον Άρη Πορτοσάλτε που  στα πλαίσια της εκστρατείας του ΣΚΑΙ για τον Κηφισό την προηγούμενη εβδομάδα, προωθούσε την προοπτική ανάπλασης του ποταμού και με την ευκαιρία συκοφαντούσε τον Φορέα Διαχείρισης και Ανάπλασης Κηφισού και έλεγε ότι «δεν τον χρειαζόμαστε».

Ενδιαφέρουσα ήταν η τελευταία ερώτηση του Βασίλη Κουφόπουλου προς την κ. Μπιρμπίλη αν θα παραμείνει Υπουργός ή αν θα μεταπηδήσει σε υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Αθήνας, που ήταν  ουσιαστικά ένας δημοσιογραφικός υπαινιγμός ότι οι εξαγγελίες της Υπουργού «μπαίνουν στα χωράφια» του Δημάρχου της Αθήνας ή ότι  συζητείται η αντικατάστασή της.

Πατήστε εδώ αν θέλετε να ακούσετε τη συνέντευξη της Υπουργού στον ΣΚΑΙ

Posted on 24 Ιουνίου, 2010, in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνέντευξη Υπουργού Περιβάλλοντος στον ΣΚΑΪ χωρίς δύσκολες ερωτήσεις.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.