Αυτόνομα συμμετέχει στις εκλογές η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας

Λαμία, 2 Σεπτεμβρίου 2010 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αυτόνομη συμμετοχή στις εκλογές του Νοεμβρίου αποφάσισε η Συνέλευση των μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας 

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου η Συνέλευση των μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας
 Η Συνέλευση ομόφωνα εκτίμησε: ότι η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας έχει κατακτήσει μια αξιοπρεπή θέση στα δρώμενα της πόλης της Λαμίας ως μια ανεξάρτητη αγωνιστική κίνηση Ενεργών Πολιτών. Το σημαντικό και  οι προσδοκίες είναι, η Πρωτοβουλία να λειτουργήσει και στο εξής:
– ως ανεξάρτητη κίνηση με συλλογική, ανοιχτή, δημοκρατική λειτουργία
– ως ιμάντας μεταφοράς των τοπικών προβλημάτων και των διεκδικήσεων στο επίπεδο του Καλλικράτειου Δήμου της Λαμίας
– στο επίπεδο του προβληματισμού και της επικοινωνίας: με ημερίδες, συνέδρια, κείμενα, δημοσιεύσεις και προτάσεις και για μετά τις εκλογές.  

Η Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε:
την αυτόνομη συμμετοχή της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας στις εκλογές του Νοεμβρίου. Η εκλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα γίνει στην επόμενη Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις Αρχές Λειτουργίας της Κίνησης. Η Πρωτοβουλία αρνείται τα χρίσματα και δεν επιθυμεί, ούτε επιδιώκει τη στήριξη από μηχανισμούς κομμάτων με την πεποίθηση ότι η Αυτοδιοίκηση είναι λαϊκός θεσμός και πρέπει να απεγκλωβιστεί από τον σφικτό εναγκαλισμό των κομμάτων   

Είναι γεγονός ότι έχουμε μπει στα γερά στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Από δω και πέρα οι απαιτήσεις είναι πολλές και η επιτυχία θα εξαρτηθεί από την κοινή συλλογική προσπάθεια. Όμως το ξεκίνημα είναι ενθαρρυντικό.  

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας απευθύνεται στην κοινωνία, σε όλους τους συμπολίτες μας στην πόλη και στα χωριά, και καλεί τον καθέναν και την κάθε μια να πλαισιώσει την ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη προσπάθεια των Ενεργών Πολιτών για μια άλλη Αυτοδιοίκηση στη Λαμία, για τη Λαμία της συμμετοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας! 

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 

Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία 

Τηλ 2231045910 6946285099 6932837696 

http://www.pepla.grhttp://pepla.blogspot.cominfo@pepla.gr 

 

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 3, 2010, in Τοπική Αυτοδιοίκηση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτόνομα συμμετέχει στις εκλογές η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: