Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα: «Παγκόσμια οικονομική κρίση»

Ο Όμιλός μας και ο Σύλλογος Φίλων Γελοιογραφίας πήραμε την πρωτοβουλία και διοργανώνουμε Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα: «Παγκόσμια οικονομική κρίση». Θέλουμε να είναι μια συνάντηση κι ένας διάλογος ερασιτεχνών και επαγγελματιών Γελοιογράφων για ένα πανανθρώπινο συστημικό πρόβλημα.

Στοιχεία σημαντικά αυτή της διοργάνωσης είναι η λιτή διοργάνωση και όχι σε λογικές φιέστας. Το βάρος έχει δοθεί στο Εικαστικό, το Πολιτιστικό και το Μορφωτικό. Διοργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων. Θα λειτουργεί Bazaar κόμικ από την Λέσχη Φίλων Κόμικ.Συμμετέχουν 123 Έλληνες και ξένοι Γελοιογράφοι (από 36 χώρες) με περισσότερα από 300 έργα.  Θα διατίθεται ψηφιακός Κατάλογος της Έκθεσης (CD)

Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τον Όμιλο και την πόλη μας. Πολλές ιστοσελίδες στη Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν αναρτήσει την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης  θα γίνουν το  Σάββατο 4  Δεκεμβρίου  και ώρα 7.30 μ.μ. Η Έκθεση θα διαρκέσει από 3 μέχρι και 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 ως τις 9:30 μ.μ. Στο Φουαγιέ καθημερινά θα απολαμβάνουμε το τζάκι, το μπουφεδάκι,  το κρασί, τη μουσική και την καλή παρέα.

Πληροφορίες:  Γιάννης Κάλτσας
και στο  http://filoproodos.blogspot.com/

Χορηγοί:

Αφοί Ροντογιάννη ΕΠΕ Εισαγωγή & Εμπορία  Δομικών Υλικών και Επισκευή Δομημένων Χώρων

«Το Μυστικό» Καλλιτεχνικό Μεζεδοπωλείο

Advertisements

Posted on Νοέμβριος 25, 2010, in Δελτία Τύπου, Πολιτισμός. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα: «Παγκόσμια οικονομική κρίση».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: