Ξαναβγήκαν οι μπετονιέρες στην Πάρνηθα

Μπετονιέρες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους δίπλα στο Καζίνο της Πάρνηθας και μέσα στην έκταση που εξαιρέθηκε από την αναδάσωση του 2007, μετά τη δικαστική απόφαση που «ξεπάγωσε» τα έργα που είχαν ξεκινήσει τον Δεκαπενταύγουστο…

Τα έργα είχαν σταματήσει από τις 27 Αυγούστου, έπειτα από προσφυγή του συλλόγου ΕΔΑΣΑ (Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής) και αφού προηγήθηκε σειρά δημοσιευμάτων και αντιδράσεις φορέων. Τότε, το δικαστήριο είχε εκδώσει προσωρινή διαταγή αναστολής των εργασιών αλλά, όπως αναφέρει ο ΕΔΑΣΑ σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με την απόφαση 436/2010 απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης. Απομένει το τρίτο στάδιο της υπόθεσης, δηλαδή η εκδίκαση της αίτησης ακυρώσεως που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αλλά με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου «εξαφανίζεται» η προσωρινή διαταγή και οι οικοδομικές εργασίες έχουν ήδη ξαναρχίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στην Ελευθεροτυπία

Advertisements

Posted on Ιανουαρίου 4, 2011, in Δασικές εκτάσεις. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξαναβγήκαν οι μπετονιέρες στην Πάρνηθα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: