Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Άναυδοι παρακολουθούμε αυτές τις μέρες την ψυχρή εκτέλεση ενός «πληρωμένου συμβολαίου δολοφονίας» του σιδηροδρόμου στη χώρα μας και στην περιοχή μας ειδικότερα.
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών και δικτύων εμφανίζονται πλέον ανοικτά σαν άβουλα και πειθήνια όργανα των νονών του οδικού λόμπι και καταστρέφουν ότι σιδηροδρομικό έχει κτίσει η πατρίδα μας έως σήμερα. Καινούργιες γραμμές που ανακατασκευάστηκαν πρόσφατα και ξοδεύτηκαν γι αυτό κολοσσιαία ποσά, εγκαταλείπονται στην τύχη τους και σε λίγο θα λεηλατηθούν πλήρως από τις συμμορίες που ήδη μεταφέρουν διαρκώς τα καινούργια υλικά της σιδηροδρομικής υποδομής στα χυτήρια μετάλλων σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, χωρίς η πολιτεία να αντιδρά αποτελεσματικά.
Ειδικά στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας και αφού πριν δεκαέξι μήνες η προηγούμενη κυβέρνηση κατήργησε το Ιντερσίτι 47/48, που ήταν από τα πλέον αποδοτικά τρένα του ΟΣΕ, η σημερινή τώρα κυβέρνηση καταργεί και τα ανταποκρινόμενα τρένα, ώστε να μηδενιστεί εντελώς η επιβατική κίνηση της γραμμής για να οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια και η γραμμή της Δυτικής Θεσσαλίας στο οριστικό κλείσιμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο news.trikki.gr

Advertisements

Posted on Ιανουαρίου 19, 2011, in Δελτία Τύπου, Μεταφορές. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: