Διαχείριση απορριμμάτων – παρέμβαση πρωτοβουλίας πολιτών

Η πρώτη φάση μιας πρωτοβουλίας πολιτών, για ενεργή εμπλοκή στο θέμα της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων στην Αττική, ολοκληρώθηκε, μετά από ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό διάλογο που μεσολάβησε.
Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας μας και καλούμε όσους-ες συμφωνούν να το συνυπογράψουν, στέλνοντας μήνυμα στο prosynat@gmail.com
Όχι τόσο για να δηλωθεί η συμφωνία σε ένα εναλλακτικό μοντέλο διαχείρισης, όσο για να υπογραμμιστεί η διάθεσή όλων μας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες δράσεις, μέσα από τους φορείς και τις συλλογικότητες που συμμετέχουμε.
Για τα επόμενα βήματα της Πρωτοβουλίας συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων (στην Αττική) θα μιλήσουμε στην επόμενη συνάντησή μας, που θα γίνει την Τρίτη 15 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο @Ρουφ – Χώρος Πολιτισμού, Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18, Ρουφ – Γκάζι (κοντά στο μετρό Κεραμεικός).

Πηγή: Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου

Advertisements

Posted on Φεβρουαρίου 11, 2011, in Διαχείριση απορριμμάτων, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαχείριση απορριμμάτων – παρέμβαση πρωτοβουλίας πολιτών.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: