Έμειναν από βενζίνη οι ελάχιστοι έλεγχοι στις εκπομπές καυσαερίων

Ακόμη και αυτοί οι λιγοστοί, έως ελάχιστοι έλεγχοι, που γίνονται από το ΥΠΕΚΑ σε σταθερές και κινητές πηγές καύσης για τις εκπομπές καυσαερίων, θορύβου κ.ά. στην «ξεχειλωμένη» προς όλες τις κατευθύνσεις πρωτεύουσα, κινδυνεύουν να καταργηθούν! Την ώρα που η κυβέρνηση σκανδαλωδώς διαθέτει κι άλλα 95 εκατ. ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος του, το ΥΠΕΚΑ κόβει το… αστρονομικό ποσόν των 800 ευρώ τον μήνα για καύσιμα των 10 υπηρεσιακών αυτοκινήτων του που συμμετέχουν στα συνεργεία των ελέγχων.

Στην αρμόδια διεύθυνση Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Θορύβου (ΕΑΡΘ) γνωστοποιήθηκε αρμοδίως και εγγράφως ότι το διαθέσιμο ποσόν για δύο μήνες μειώνεται στα 420 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε ευλόγως την αντίδρασή της επισημαίνοντας ότι οι εκτός γραφείου μετακινήσεις είναι βασικό στοιχείο των δραστηριοτήτων και διευκρινίζοντας πως από τα 10 υπηρεσιακά αυτοκίνητα τα 6 οδηγούν υπάλληλοι – ελεγκτές, στους οποίους έχει δοθεί σχετική άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στην Αυγή

Advertisements

Posted on Μαρτίου 27, 2011, in Ρύπανση, Υπουργείο Περιβάλλοντος. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έμειναν από βενζίνη οι ελάχιστοι έλεγχοι στις εκπομπές καυσαερίων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: