Κάναμε το χρέος μας ας πράξουν το ίδιο και οι άλλοι λέει για τους ΧΥΤA ο δήμαρχος Φυλής

Να προχωρήσει άμεσα σχεδιασμός της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική ζητεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τους υπουργούς Εσωτερικών Γ.Ραγκούση και Περιβάλλοντος Τ.Μπιρμπίλη, ο δήμαρχος της Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, με δεδομένο ότι ο ΧΥΤΑ της περιοχής αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει ολόκληρο το Λεκανοπέδιο.
Ο κ. Μπουραίμης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, επισημαίνει ότι οι κάτοικοι της περιοχής ζουν το φαινόμενο του «περιθωριακού ρατσισμού», γιατί αποφάσισαν να αποδεχθούν την νομιμότητα και να εμπιστευθούν την Πολιτεία.
Ο δήμαρχος Φυλής σημειώνει ότι «σύμφωνα με αισιόδοξες εκτιμήσεις, ο χρόνος ζωής στον ΧΥΤΑ Φυλής βρίσκεται στα 2,5 χρόνια και η τάση είναι πτωτική. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χρόνου και καμία απολύτως τεχνική δυνατότητα ο ΧΥΤΑ Φυλής-Ανω Λιοσίων να εξυπηρετήσει ολόκληρη την Αττική».

Διαβάστε τη συνέχεια στο in.gr

Advertisements

Posted on Μαρτίου 31, 2011, in Διαχείριση απορριμμάτων, Τοπική Αυτοδιοίκηση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάναμε το χρέος μας ας πράξουν το ίδιο και οι άλλοι λέει για τους ΧΥΤA ο δήμαρχος Φυλής.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: