Απέσυραν το παλιό αλλά τώρα προωθούν προς ψήφιση νέο αγκυροβόλιο στην Πάχη!

Απέσυραν το προηγούμενο σχέδιο, αλλά τώρα επιχειρούν να προωθήσουν νέο σχέδιο αγκυροβολίου στον κόλπο της Πάχης! Όπως προκύπτει από το δημοσιευόμενο σήμερα έγγραφο, φαίνεται ότι προσπαθούν να επιβάλλουν το αγκυροβόλιο από την πίσω πόρτα στα μουλωχτά! Μειώνουν δήθεν τον αριθμό των πλοίων από πέντε σε τρία και παρουσιάζουν το σχέδιο ως νέο!
Η προσπάθεια αυτή είναι ένας καθαρός εμπαιγμός τόσο προς τον Δήμο Μεγαρέων, που με ομόφωνη απόφαση έχει κρίνει απαράδεκτο το αγκυροβόλιο στην Πάχη, όσο και προς όλο το λαό της Μεγαρίδας που προσβλέπει επιτέλους να δει να ανοίγεται ορίζοντας βελτίωσης του περιβάλλοντος και των συνθηκών της ζωής του. Αντί γι αυτό βλέπουμε μια επίμονη προσπάθεια να μας σύρουν στην εξαθλίωση και την υποβάθμιση. Εποφθαλμιούν τις ακτές μας για να μετατραπούν σε ένα απέραντο βούρκο και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.
Ως εδώ! Ο Δήμος πρέπει άμεσα να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να αποφασίσει συγκεκριμένες δυναμικές κινητοποιήσεις, ταυτόχρονα με επείγουσες παρεμβάσεις προς την Περιφέρεια Αττικής και παραστάσεις στο Υπουργείο. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία!

Η παραλιακή Μεγαρίδα είναι και θα παραμείνει τόπος αναψυχής. Τόπος για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής. Δεν θα γίνει βορά των όποιων συμφερόντων!

Εδώ και τώρα συναγερμός σε όλα τα Μέγαρα! Να υπερασπιστούμε τον τόπο μας!

Διαβάστε το επίσημο έγγραφο που δημοσιεύει το vourkari.blogspot.com :

Advertisements

Posted on Απρίλιος 3, 2011, in Παραλίες, Πολεοδομία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απέσυραν το παλιό αλλά τώρα προωθούν προς ψήφιση νέο αγκυροβόλιο στην Πάχη!.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: