Κηφισιά: Η Επιτροπή Περιβάλλοντος υποβιβάζεται σε Επιτροπή Πρασίνου;

Τα νέα από την Επιτροπή Περιβάλλοντος…..στην 1η συνεδρίαση Δευτέρα 28/03/2011!

Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πήραμε την πρόσκληση με Α.Π. 53β/2011.….όλα καλά!  Ήμασταν εκεί, στην ώρα μας καμιά εικοσαριά  νοματαίοι, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, μηχανικοί, γεωπόνοι κτλ , απ’ όλες τις γειτονιές  του ενιαίου Δήμου, με κέφι  και μεράκι  για δουλειά  και πολλές ιδέες για να γίνει καλύτερη (περιβαλλοντικά και όχι μόνον) η πόλη μας!
Βγάλαμε και προεδρείο…. καλά μέχρις εδώ! Παίρνει τον λόγο ο κ. Βαγγέλης Σιδέρης και…….

«Ακούστε…..εδώ είμαστε «Επιτροπή Πρασίνου»…….αρμοδιότητα έχουμε για τα δέντρα……τα σήματα της Τροχαίας που τα καλύπτουν πρασιές, φυλλώματα και δεν τα βλέπουν οι οδηγοί…..»
Κόκαλο οι παριστάμενοι…….Άλλα περιμέναμε και άλλα μας προέκυψαν! Αντί για τον Κηφισό και τα ρέματα του, τη διαχείριση απορριμμάτων και την ανακύκλωση που χρειάζεται η πόλη, την Πεντέλη και το περαστικό πράσινο, τα αποχετευτικά και  αντιπλημμυρικά έργα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος υποβιβάζεται σε Επιτροπή Πρασίνου και θα ασχολείται με……

Εν πάση περιπτώσει, το αρθ.70 του Ν.3852/10 είναι ασαφές  και παραπέμπει τη δημιουργία επιτροπών  στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον εσωτερικό του κανονισμό που στο αρθ.10 (σύσταση επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου) μιλάει για επιτροπή Πρασίνου και Περιβάλλοντος!

Συνέχεια στο ιστολόγιο kifisiapress.blogspot.com

Advertisements

Posted on Απρίλιος 3, 2011, in Κηφισός, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κηφισιά: Η Επιτροπή Περιβάλλοντος υποβιβάζεται σε Επιτροπή Πρασίνου;.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: