Ελληνική εφεύρεση το διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η εφεύρεση Έλληνα ομογενή από τη Μελβούρνη για το διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητα. Ο Γιώργος Πάρθημος, τον οποίο φιλοξένησε η ιστοσελίδα ellines.com, δημιούργησε μία ευρηματική συσκευή του που στηρίζεται στην εφεύρεσή του, μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, επονομαζόμενη “miroamer”, και η οποία σε συνεργασία με την γνωστή κατασκευάστρια συστημάτων ήχου και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών “Blaupunkt” θα φέρει χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μας μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς.
Η συσκευή αυτή, θα δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς, έναντι ενός πολύ μικρού αντιτίμου, να έχουν διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητά τους και άρα να ακούν την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών ανά την υφήλιο ενώ βρίσκονται στο δρόμο.
Η νέα πλατφόρμα, παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο “Consumer Electronics Show” στο Λας Βέγκας από την εταιρία του ομογενή Τόριαν Γουάιρλες, και την “Blaupunkt” – η miroamer θα μπορεί να εγκαταστεθεί σε κινητά, βιντεοκάμερες ή οποιαδήποτε άλλη κινητή ηλεκτρονική συσκευή έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://komianos.wordpress.com

Advertisements

Posted on Μαΐου 1, 2011, in Τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ελληνική εφεύρεση το διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: