Καθαρίζουμε το Δάσος του Σχινιά! Κυριακή, 10 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ομάδες εθελοντών θα καθαρίσουν το δάσος και την παραλία του Σχινιά. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερα σκουπίδια μπορούμε απο την παραλία και το δάσος του Σχινιά.

Μετά το καλοκαίρι και τις επισκέψεις στο ευαίσθητο οικοσύστημα του Σχινιά, πρέπει να μαζευτούν πλαστικά, γυαλιά και πολλά άλλα απορρίμματα που βρίσκονται στο Δάσος και στην παραλία. Ας θυμηθούμε ότι το δάσος κινδυνέυει από την φωτιά και ότι τα σκουπίδια είναι συχνά μια από τις αιτίες ανάφλεξης.
Εάν ενδιαφέρεσται να συμμετάσχετε, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον Φίλιππο Άμμερμαν στο 6977-662-450 / email pga@navigator-consulting.com. Θα βρεθούμε κοντά στην ταβέρνα «Γλάρος» στην παραλία του Σχινία στις 10.00 και θα καθαρίσουμε μέχρι τις 12.30 – 13.00. Μετά, θα υπάρχει ένα κοινό φαγητό «πικ-νικ» στην παραλία.
Δείτε περισσότερα στο blog των Φίλων του Σχινιά
Advertisements

Posted on Μαΐου 5, 2011, in Δασικές εκτάσεις, Οικολογικές Οργανώσεις, Παραλίες. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καθαρίζουμε το Δάσος του Σχινιά! Κυριακή, 10 Οκτωβρίου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: