Μέσα στο καλοκαίρι οι προτάσεις ΥΠΕΚΑ για τα αυθαίρετα.

Μέσα στο καλοκαίρι προβλέπεται να παρουσιαστούν οι προτάσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος για τα αυθαίρετα και θα τεθούν σε δημόσιο διάλογο, με σκοπό να νομοθετηθούν μέσα στο φθινόπωρο.

Το χρονοδιάγραμμα παρουσίασε χθες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους 11 πανελλαδικών οικολογικών οργανώσεων. «Θα διαφωνήσουμε», προέβλεψε ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και διαβεβαίωσε ότι οι ρυθμίσεις, που βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, θα κινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας, ενώ επανέλαβε ότι η «κόκκινη γραμμή» θα είναι η αποτροπή της δημιουργίας νέας γενιάς αυθαιρέτων.

…Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι των οργανώσεων «Αρκτούρος», «Αρχέλων», «Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού», «Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης», Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, «Καλλιστώ», GREENPEACE, «Μεσόγειος SOS», Mom – Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής Φώκιας και WWF Ελλάς.

Ολόκληρο το άρθρο στην Ελευθεροτυπία

Advertisements

Posted on Ιουλίου 6, 2011, in Αυθαίρετα, Πολεοδομία, Υπουργείο Περιβάλλοντος. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μέσα στο καλοκαίρι οι προτάσεις ΥΠΕΚΑ για τα αυθαίρετα..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: